ICT-palvelunhallinta on viidakko – Miten kokonaisuus hallintaan helposti?

Aika: Torstai 29.10.2020 klo 10.00 - 10.30!

Digitaalinen liiketoiminta toimii tietoverkkojen ja IT:n varassa osana liiketoimintaprosesseja. IT:n rooli on muuttunut yhä enemmän uutta liiketoimintaa mahdollistavaksi tulosvastuulliseksi yksiköksi. ICT-palveluekosysteemin johtaminen palvelu- ja portaaliviidakossa on haastavaa, koska kokonaiskuvaa palveluista ja niiden tilasta on vaikea luoda ja hallita.  

Webinaarissamme asiantuntijat käsittelevät muun muassa näitä aiheita: 

  • Mitä hyötyjä organisaatio saa, kun IT- ja tietoliikennekokonaisuus hankitaan ja hallitaan yhdestä paikasta, yhden kumppanin, hallintamallin ja portaalin avulla? 
  • Demo: Miten laajaa palvelukokonaisuutta hallitaan ketterästi ja keskitetysti ServiceNow-pohjaisella palveluportaalillamme. 


Webinaarissa Telian teknologiajohtaja Jari Collin ja asiantuntija Niko Rusthollkarhu keskustelevat IT:n roolin muutoksesta ja tulevaisuuden näkymistä. 

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme!

P.S. Jos webinaarin ajankohta ei sovi aikatauluusi, kannattaa silti ilmoittautua mukaan: Saat linkin webinaaritallenteeseen, jonka voit katsoa sinulle sopivana aikana.

Mikäli kiitossivu ei lataudu lomakkeen täyttämisen jälkeen, suosittelemme ottamaan mainonnan eston pois päältä tai kokeilemaan toisella selaimella.