Aika: Torstai 13.12.2018 klo 10.00-10.30!

ICT-ratkaisuiden keskittämisen edut – case Vapo

Tekninen kehitys tuo muutoksia yritysten ja organisaatioiden tarvitsemiin ICT-palveluihin ja IT-infraan. Mitä kannattaa tehdä itse, mitä ostaa kumppanilta ja miten selviytyä palveluntuottajien muodostamasta sopimus- ja teknologiaviidakosta?

Vapo on vastannut tähän haasteeseen valitsemalla Telian SIAM-kumppanikseen. Niin ICT-palveluiden kuin SIAM-kumppaninkin valinta on Vapolle strateginen päätös, joka jalkautuu kaikkeen tekemiseen. Vapon panostus digitalisaatioon liittyy toiminnan tehostamiseen ja uusien palveluiden luomiseen muun muassa IoT:n ja robotiikan avulla. Vapon työntekijöistä 80% käyttää järjestelmiä mobiilisti.

Luotettavan kumppanin kanssa on mahdollista yksinkertaistaa prosesseja sekä tehdä ne kustannustehokkaasti, skaalautuvasti ja tietoturvallisesti. Myös asiakaskokemus paranee sisäisesti ja ulkoisesti kun toimijoiden määrä on pieni.

Webinaarissamme Telian Myyntijohtaja Kimmo Sulin ja Vapon CIO Jukka Holm keskustelevat, mikä merkitys yhden toimittajan palvelumallilla on digitaalisten palveluiden ylläpidon, kehittämisen sekä sopimushallinnan kannalta.

Tervetuloa mukaan!