Webinaari

Onnistu pilvimigraatiossa ja IT-ympäristön modernisoinnissa

Aika: Torstaina 18.2. kello 8.30–9.00

Kilpailuedun saavuttaminen edellyttää kykyä reagoida markkinoiden muutosvauhtiin ripeällä tahdilla. Tietojärjestelmiä siirretään ahkerasti pilveen, sillä pilviteknologian tuoma tehokkuus, joustavuus ja huippuluokan skaalautuvuus kiinnostavat tietohallintoa ja liiketoimintajohtoa yhä enemmän. Samalla hybridiympäristöt yleistyvät vauhdilla.

Pilvimigraatiossa onkin kyse paljon muustakin kuin palvelinkapasiteetin siirtämisestä uuteen ympäristöön. Siihen liittyy it-infrastruktuurin modernisointia, hallintaa ja optimointia.

Miten siirryt turvallisesti pilveen ja modernisoit IT-ympäristösi hallitusti? Entä miten säilytät hybridiympäristösi tehokkuuden?

Näistä kysymyksistä keskustelemme webinaarissamme yhdessä Hewlett Packard Enterprisen kanssa. Mukana Telia Inmics-Nebulan Head of Business Digitalisation Jukka Ahtikari ja HPE:n Chief Technologist Ari Saareks.
 

Webinaarin agenda

  • Miksi aihe on ajankohtainen juuri nyt?
    • Hybrid-maailma, asiakkaiden tarpeet ja kehityspolut sekä ratkaisumallit
  • Miten mahdollistetaan saumaton ratkaisupolku kehittämisestä jatkuviin palveluihin?
    • Käytännönläheisiä vinkkejä pilvimigraation ja modernisoinnin onnistumiselle
    • Havaintoja asiakasesimerkeistä
  • Yhteenveto ja kysymykset


YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake


Jos ilmoittautuminen ei onnistu, suosittelemme ensin kokeilemaan toisella selaimella tai laittamaan webinaarin nimen sekä yhteystietosi meille osoitteeseen markkinointi@inmicsnebula.fi
Tietosuojalausunnon *