Julkinen pilvi hybridimaailmassa – Mitä on odotettavissa?

Aika: Torstaina 8.10. klo 8.30–9.00!
 

Tiesitkö, että Gartnerin ennusteen mukaan 75 %:lla suurista ja keskikokoisista yrityksistä on vuoteen 2021 mennessä monipilvi- tai hybridistrategia? Samaan aikaan julkiseen pilveen siirrytään ennätysvauhdilla*.
 
Monet yritykset siirtyvät julkisen pilven käyttäjiksi hybridiympäristön kautta, säilyttäen samalla elintärkeät perinteisen IT-infrastruktuurin palaset osana ympäristöään.

Miten kehitys näkyy tällä hetkellä suomalaisissa yrityksissä? Entä miten pidät langat käsissäsi ja tuet liiketoimintaa monitahoisessa pilvi- ja konesaliympäristössä? Näistä kysymyksistä keskustelemme webinaarissamme yhdessä Mehiläisen tietohallintojohtajan Kalle Alpin sekä Woikosken tietohallintojohtajan Teija Höltän ja it-järjestelmäasiantuntijan Ari Hietalan kanssa.

Pureudumme webinaarissamme mm. seuraaviin teemoihin:

  • Mitkä ovat ajankohtaisia teemoja julkipilven ja hybridiympäristön tiimoilta suomalaisyrityksissä tällä hetkellä?
  • Miten poikkeustila on vaikuttanut suunnitelmiin ja trendeihin?
  • Minkälainen rooli julkisella pilvellä voi olla osana kokonaisympäristöä ja miten sillä tuetaan liiketoiminnan tavoitteita?
  • Minkälaisia haasteita monimutkaistuva IT-ympäristö voi tuoda mukanaan?
  • Miten säilytät hallinnan ja ketteryyden vauhdilla muuttuvassa ympäristössä?
  • Mitä tulevaisuus tuo tullessaan julkipilvi- ja hybridipalveluiden kentällä?  
Tervetuloa oppimaan uutta maksuttomaan webinaariimme!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake
Haluan jatkossakin saada viestintää pilvi- ja konesalipalveluihin liittyvistä aiheista

P.S. Jos webinaarin ajankohta ei sovi aikatauluusi, kannattaa silti ilmoittautua mukaan: Saat linkin webinaaritallenteeseen, jonka voit katsoa sinulle sopivana aikana.

Mikäli kiitossivu ei lataudu lomakkeen täyttämisen jälkeen, suosittelemme ottamaan mainonnan eston pois päältä tai kokeilemaan toisella selaimella.* Gartnerin artikkeli. Saatavilla: https://www.gartner.com/smarterwithgartner/5-approaches-cloud-applications-integration/