Koulutus: Ota kaikki irti Touchpoint-mobiilivaihteestasi
Aika: Tiistai 13.10.2020 klo 10.00-10.45

Tässä koulutuksessa käyn läpi tärkeimmät Touchpoint-mobiilivaihteen ominaisuudet, joiden avulla tehostat yrityksesi puhelinpalvelua ja varmistat, että jokaiseen yritykseesi tulevaan puheluun vastataan.

Koulutuksen jälkeen tiedät mm. 

  • miten omaa läsnäolotietoa muokataan (esim. varattu, lounaalla tai lomalla)
  • miten soittoasetuksia muokataan suoraan mobiilisovelluksessamiten pääkäyttäjänä hallinnoit käyttäjiä, vastausryhmiä, palvelun asetuksia ja tiedotteita
  • miten hoidat vastaamattomat puhelut ryhmälokista esimerkiksi ruuhkatilanteessa - Touchpointin avulla et menetä tärkeitä puheluita 
  • miten puhelintiedotteita nauhoitetaan

Tule kuulolle ja oppimaan! Voit myös esittää mitä tahansa palvelun käyttöön liittyviä kysymyksiä chatissa. Asiantuntijamme vastaavat niihin koko koulutuksen ajan.

Osallistuminen tähän verkossa toteutettavaan koulutukseen on helppoa. Riittää, että sinulla on toimiva internetyhteys. Lähetämme sinulle ennen koulutusta linkin, jonka kautta pääset linjoille. 

Tervetuloa koulutukseen!
Petri Leppänen
asiakaskouluttaja

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Koulutus on maksuton (norm. 165 €+alv/tunti). Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua. Lähetämme koulutuksen tallenteen kaikille ilmoittautuneille.